Chovatelská stanice Ninya Órë

Novinky 17.4.10

11.04.2010 23:26

Amoneček zakončil svou coursingovou karieru !!!!!!! a zakončil ji bravurně !!!! 

U Českého psa vyběhal 4.4.2010 (Hanácký pohár) 1.místo v kategorii RR bez PP se 351 body (1.kolo 173 a 2.kolo 178 ) a následně byl také vyhlášen jako NEJLEPŠÍ PES bez PP ZÁVODU !!!!!

(fotky a reportáž ZDE !)

Přidala jsem fotky Santý v 15ti měsících : ZDE ( a další 2 následující ) (za pomoc při focení děkuji Kačce z ch.st. Manwe ! ) + fotky jejich NŮŽKOVÝCH zoubků :o)) !

 

A také Amoškovi do galerky, 2 krásné fotky v pampeliškách z loňska a pár nových : ZDE

 

Niobenka se má tak všelijak... :-( Sice si tak hodinu denně ( větš. večer ) hraje s míčkem - klasickou bullí dravostí, je šťastná když jí po bytě házím míček a ona ho neustále zase nosí zpět a nebo (to má nejraději !!! já už nikoli !) jej kotulá klabákem pod postel a pak vrčí a bručí tak dlouho, dokud se neplazím, jak na vojenském cvičení, a zase míček nevytáhnu a opět jí ho hodím... Na stranu 2. jí počasí nedělá moc dobře, až na baštu a chvilku hraní si doma, jen spinká, a je nateklá a moc fajn jí není. Když ji někam vezmu sebou, rychle se zadýchává a moc toho neujde... :o( !!! A dodány Níně fotky do galerky ZDE (a násled.)

 Tady představuji našeho nového člena rodiny - malého kocourka plemene Ragdoll :o)) ! Jmenuje se Papi (prďolka, mrňousek,miláček atd...) ! Psiska ho přijali v poho, až na Santý, kt. je z něj naprosto unešená, je do něj zblázněná a chtěla by ho pořád pusinkovat a je tak děsně divoká a hrrr, že malej se jí zatím  bojí... ale ona se uklidni a malej  až povyroste, bude to OK :-D ! kuk na čičiňáka ZDE .

Do "Zajímavostí" přidán nový Článek o Dysplazii očima mé kamarádky Petry.

Kopírování textů a fotek z těchto stránek je bez svolení autora zakázáno !!!

Vytvořeno službou Webnode

TOPlist