Chovatelská stanice Ninya Órë

Novinky 22.5.10

22.05.2010 18:59

Dlouho jsem neaktualizovala, přesto, že je co psát :o) ! Odešel mi do věčných lovišť můj milovaný počítač, se všemi soubory atááák, no nic, nebudu tu zase plakat...

Novinkou číslo 1.a novinkou za kterou jsem nejšťastnější, je fakt, že moje nejmilovanější beruška, moje bílá myšička Niobenka oslavila 16.5.2010 své 4. narozeniny !!!!!!! Je jí v těchto dnech vcelku dobře, oproti stavu před pár týdny je to super :o) a je zase veselá, udržuje ve smečce pořádek stylem jí vlastním (zakusuje ostatní do oušek, odhání od dbrůtek a mističek, ale taky se tulí a mazlí ) !!! K narozkám jsem jí přála jediné ... ani ne plnou misku - bo tu má přeci furt :-D ! , ani né hodnou paničku - bo tu přeci taky má !!! :-D !!!,ani né aby ji psi ve smečce poslouchali - bo oni stejně ví že ona je tu šéfka !!! , ale přála jsem jí jediné - aby jí bylo co nejlépe, aby ji nic nebolelo, aby se jí dýchalo co možná nejlépe, aby její srdíčko bylo tak silné jako je její láska a neutuchající smysl pro humor, který ona má opravdu jedinečný ! přála jsem jí, aby měla sílu k životu a byla tady s námi byla ještě dlooouho a tím udělala také něco pro mě - byla bych šťastná :-) !!!! Niobenka je pro mě něco naprosto jedinečného, je to pes, který  "nikdy jindy již nebude", proto doufám, že tu semnou bude ještě moře let :-) !!!!

Novinkou číslo 2. je akce - výstava - Moloss Clubu v Mladé  Boleslavy, kde jsem 15.5.2010 již po 3. fotila pro klub vítěze tříd! Tentokrát však byla pro mě výstava trochu jiná, mimo práce kterou jsem tam měla, jsem také vystavovala Sanťáka, a to poprvé ve Mezitřídě !!! Santýnka měla konečně konkurenci - dvou starších fenek importovaných z Belgie -  a získala 1.místo a titul CAC !!!! Jupí ! Tímto titulem a již absolvovanými RTG Santý splnila podmínky pro chovnost :-)) !!! FOTKY jsou ZDE! článek ZDE !

Amošek si poslední dobou chce docela dost s holkama hrát a je jakýsi převeselý :D a jen by skotačil ! Malej kocůr Modroočko Papínek roste a roste, měl už i blechu :o) , kterou chytl od "bráchy" Píďáka, který chudák jednou z námluv přišel s nějakou pochroumanou packu, takže je teď v rekonvalescenci !

Tak to asi tak vše, no snad budem mít brzy aspoň nějaká fota a něco sem šoupnem :-)) !

Přidány informace o štěňátkách u našich kamarádů !!! koukněte SEM na malé krásné prcky Ridgebacků a také  Bůráčků v naší mateřské chov.stanici !!!

Kopírování textů a fotek z těchto stránek je bez svolení autora zakázáno !!!

Vytvořeno službou Webnode

TOPlist