Chovatelská stanice Ninya Órë

jak si naši pejskové užívají prázdnin (červen-červenec) ;)

16.07.2012 21:50

Jelikož první polovina prázdnin byla dost horká, trávili jsme hodně času s pejskama u vody, u naší krásné přehrady Harty. Kiburka vodu miluje, plave a čvachá se, Azula plave jen když ho do vody zavedu ale také to umí ;), ale nejraději běhá po břehu a cáká na všchny strany :-D, amošek je plavec odjakživa, je jak vydříčka a Santýnka si byla také párkrát zaplavat, avšak taky pouze když ji do vody zatáhnu (no jo, Azula je celá máma :-D!!!)

(klik na obrázek a zobrazí se celá galerie)

 

Jelikož jsme měla cestu přes Vizovice, kde bydlí náš miláček Amonek, tak jsem se u něj stavila. Má se skvěle, má užasné pánečky, kteří se mu věnují a milují ho! ZDE je pár fotek ;)

23.6. jsem byla s kamarády od vlkodavů a Azizkem na Keltských dnech v Karlově, byl to skvělý zážitek a foteky jsou ZDE.

Poslední víkend v červnu jsem byla s Azizem a Kiburkou na výcvikovém víkendu se psí školou K9 naší kamarádky Gabky Pavlíčkové. Víkend jsme prožili v nádherném prostředí rybníků v okolí Jihlavy a Azizek se pěkně cvičil v poslušnosti. Je moc šikovný a kdyby mu to panička pořád nekazil, byl by ještě lepší ;))))!Na táboře jsme potkali spoustu parádních lidí a pejsků a již nyní se moc těšíme na podzimní kurz ;)!!! Fotečky pod fotkou:

   

taková partička nás byla ;)

Kopírování textů a fotek z těchto stránek je bez svolení autora zakázáno !!!

Vytvořeno službou Webnode

TOPlist