Chovatelská stanice Ninya Órë

novinky u nás - léto + podzim 2020

14.10.2020 09:17

Léto jsme prožili jak jinak než výletováním , také k nám do smečky přibyla krásná žíhaná posila z Ruska po importovaných rodičích z JAR a USA - malá Dayo for NO Rapsodiy Savan (doma jí říkáme Tarja )

Nová posila DAYO :

Dayo znamená "přinést radost" <3 ... už se stalo ;) :-D

* 27.5.2020 Otec : DELATRO VIKING - imp.SA ( o: DELATRO KARDO x m: SPARTACUS NAVEA OF DELATRO ) Matka : LEGENDA AFRIKI EFA ( o: AFRIKA GOLDAS - imp. SA x m: ALLENS VIRGINIA TERRA NOVA FOR LEGENDS - imp.USA ) rodokmen : https://www.dogsfiles.com/index.php?ind=dogsbase&breed=293&op=view&did=168640&nlang=en

Vikinga sleduji od jeho 8 měsíců, zamilovala jsem si ho natolik, že jsem uprosila jeho majitelku, aby svolila s jeho krytím mé feny ( moc děkuji ještě jednou Olgo - Rapsodiy Savan kennel a také Tobě Eleno za pomoc <3 - Legenda Afriki kennel ), bohužel ale přišla tato hloupá histerie jmenem Covid a z krytí sešlo.. Jediná možnost ,jak ke mě dostat alespoň půlku Vikingovi krve byla tato malá pruhovaná krásná tygřice ;) <3 S krásným rodokmenem její mámy, si myslím,můžu říct , že vše špatné je k něčemu dobré a moc se těším, jak Tarja poroste ;) <3 <3 Je to malý,žíhaný ,poslední puzzlík do naší barevné palety v Ninya Órë partě ;)

V létě měli také narozeniny něktěří naši hafani : Azulka dědulka náš milovaný oslavil 17.6. již 9 let , Diva 26.6. oslavila 7 let, Hadinka 13.6. 3roky, 2.6. měly naše hoplky Kašmíra  a Kája rok, Safča 4.7.slavila 2 roky, Watík měl 27.7. již 5 let , Shamik v srpnu (26.) 4 roky

Azula na svých 9 let stále v super kondici

Také nám chodí pořád nové fotky našich odchovů, moc děkuji majitelům o skvělou péči ;)

F´Arwa :

H´Athar

Bantu

Dalmar

L´Ekua

Eze

Kaimah

Kali

C´Rico (br.fila)

F´Shakir

F´Thabo (s naší Blondie)

Podzim jsme začali krásnou "domácí" výstavou Moloss Clubu CZ ve Zbraslavi - naše krásné holky Kašmíra (V2, res.CAC) a Kája (V1, CAC) se utkaly v mezitřídě , Jaguarek také v mezitřídě získal krásný posudek a V1, CAC, Safinka v otevřené ze 3 fen získala V1, CAC .Bohužel naše výstavní kariera letos končí, koronáč moc zábavy nedovolí..tak snad příští rok to rojedeme..

Na zimu plánujeme štěňátka, jen čekáme na hárání fen ;) V případě zájmu o naše štěňátko sledujte náš web, či FB

 

Kopírování textů a fotek z těchto stránek je bez svolení autora zakázáno !!!

Vytvořeno službou Webnode

TOPlist