Chovatelská stanice Ninya Órë

Štěňátka pomalu odcházejí do nových domovů - ještě máme volná štěňátka

23.08.2011 12:43

Tak našim miminkům bylo 8 týdnů a pomalu se vydávají na svou novou životní cestu v nových domovech a rodinách! Fotečky v postoji v 8 týdnech - u jednotlivého štěňátka .

První odjela naše nejsladší princeznička Aysinka (slečna růžová)-má naprosto perfektní rodinku a věřím, že se bude mít opravdu jako princezna ;)!

Jako další nám odjela naše veselá ďáblice Ayanka (slečna fialová), v nové rodině ji říkají Arinka. Ari má skvělé nové bydlení u Ostravy, kde bude dělat společnost a pomáhat hlídat jedné rotvajleří psí babičce. Arinka je momentálně s rodinkou na dovolené, tak se budeme těšit na nové fotečky ;)!

Také nám odjel "pan starosta" Abayomi, alias Monty. Monty se okamžitě včlenil do jeho nové perfektní rodiny, kde nejčastěji pomáhá pánečkovi dělat faktury :-D!Také už byl ve psí školičce a společně s pánečkem nám vytvořil své 1.video ;)! Děkujeme Vašku za nesmírnou lásku, kterou Montýskovi dáváte!

video: https://www.youtube.com/watch?v=Wzurl898_94

Další štěňátka nám odejdou v brzské době a některá stále čekají na ty správné milijící rodiny! Pokud máte vážný zájem neváhejte nás kontaktovat boerboelcz@email.cz , 777258681 .

Kopírování textů a fotek z těchto stránek je bez svolení autora zakázáno !!!

Vytvořeno službou Webnode

TOPlist